"Модната икона" Пацо ще трябва да крадe от хранителните запаси на съквартирантите си. Илюстрация: Корбис
fallback
Тежко сърцебиене причини Биг Брадър на подопечните си тази вечер. Първо, никой от тях не знаеше, че днес е денят за номинации.

Мистерията за това как ще гласуват тризначките и дали другите ще гласуват за тях като за един човек или за трима беше разкрита: трите сестри гласуват като един човек, а останалите могат да номинират всяка по отделно.

Първите номинации в третия сезон започнаха именно с тях. Те посочиха Мариола и Боби ръгбиста като хората, които тройно не могат да понасят.

В общи линии нямаше изненади при номинациите и в крайна сметка най-много отрицателни гласове събраха въйкащата Мариола и гълъбовския плейбой Панайот.

Това, което никой от съквартирантите не знаеше, е, че двамата с най-много гласове напускат Къщата още същата вечер, без традиционното гласуване със sms-и от зрителите.

Разтропаната бургазлийка прие сравнително лесно новината, че не е харесвана от съквартирантите си и бързичко се настани в студиото при Ники Кънчев.

Мариола сама призна, че най-вероятната причина за изгонването й е прямотата и непрекъснатото й говорене.

Колкото до Панайот, той прикриваше зле притеснението си с плоски шеги и нервен смях, а когато Биг Брадър съобщи името му, намръщената модна карикатура не можа да повярва на ушите си.

Макар и неохотно, и след обещания вече да чака жените да идват при него, а не той да ги гони, Пацо напусна Къщата седна при Ники Кънчев.

Много по-тих от обичайното, Панайотчо не успя да каже почти нищо преди водещият да предложи поредната тайна мисия с носталгичното заглавие „Партизани“.

„Партизани“ ще станат Пацо и Мариола. Те отново ще се върнат в Къщата и в продължение на една седмица ще живеят в тайната стая на тризначките. Ще могат да влизат и излизат от Къщата когато пожелаят, като целта е никой от съквартирантите да не разбере за присъствието им.

Наградата за Пацо и Мариола е, че ще се върнат в играта и ще получат привилегии, немислими за другите съквартиранти. Естествено, и двамата въодушевено приеха мисията.

Само час по-късно обаче Мариола се отказа от играта на криеница, защото разбра, че няма да имат нито храна нито дрехи в тайната стая. За най-необходимото тя и Пацо трябваше да се промъкват в Къщата като истински наследници на Митко Палаузов и буквално да крадат от храната на бившите си вече съквартиранти. В рамките на днешния ден съквартирантите успяха да спазят абсолютно всички правила за живот в Къщата и наградата все още е 300 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback